WAT HOUDT HET BEHEER VAN DE OCTROOIPORTFOLIO IN?

  Er komen veel administratieve handelingen kijken bij het aanvragen en onderhouden van patenten. U moet op tijd de juiste stukken inleveren, aanvullende vragen beantwoorden en belastingen betalen. Als u een van deze deadlines mist, loopt u risico’s. In het ergste geval kan het zelfs betekenen dat uw octrooi- of modelrecht komt te vervallen. Het is dus van belang dat u deze administratie en de deadlines strak in de gaten houdt.

  Veel van onze klanten zien deze administratieve werkzaamheden meer als last dan als lust. Dat begrijpen we want u zet uw R&D-medewerkers liever in voor het creëren van succesvolle nieuwe producten, diensten en innovaties, dan voor administratief werk. Daarom kunt u het beheer van uw octrooiportefeuille uit handen geven. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van uw bestaand octrooiportfolio.

  VOORDELEN VAN HET OCTROOIPORTFOLIOBEHEER

  • mis geen deadlines meer, betaal belastingen nooit meer te laat en maak geen procedurele fouten meer;
  • een betrouwbare backoffice die u informeert als er nieuws is;
  • meer tijd om te doen waar u écht goed in bent;
  • geen ongewenst verlies van rechten

  Dit kan EP&C voor u betekenen

  De goed getrainde Formalities Officers van EP&C staan klaar voor u om de administratieve werkzaamheden rond uw octrooi- en modelrechten over te nemen. Zij doen de hele dag niks anders dan octrooi- en modelregistraties begeleiden door het aanvraagproces en intellectuele-eigendomsrechten beheren. Daarnaast staan de octrooigemachtigden van EP&C klaar om u te begeleiden waar dat nodig is.

  KOSTEN VAN OCTROOIPORTFOLIOBEHEeR

  De mate van ondersteuning en de omvang van uw octrooi- en modelrechtenportefeuille zijn de twee belangrijkste factoren bij de bepaling van de kosten. We gaan graag een gesprek aan om te horen van u wat voor u werkt. Op basis van dit gesprek stellen we dan een vrijblijvende offerte op.

  DIRECT CONTACT