KENNIS DELEN

  We geven graag tekst en uitleg. Het octrooirecht is ingewikkelde materie. Maar met het aanbieden van e-books, brochures, gratis workshops en onze persoonlijke uitleg, zorgen we ervoor dat u voldoende kennis heeft om de juiste keuzes te maken. Dat uitleggen doen wij op verschillende manieren.
  Eens in de twee weken plaatsen we een nieuwe artikel op onze blog. Een van onze medewerkers beschrijft daar iets wat hem of haar de afgelopen tijd is opgevallen. Dat kan een opvallende situatie in de praktijk zijn of een anekdote die gedeeld moet worden. U vindt onze blog hier terug.

  Bent u op zoek naar wat meer diepgang? Kijk dan eens bij onze downloads. In onze e-books, brochures, white papers en animaties gaan we dieper in op één onderwerp. Zo kunt u zich eenvoudig verdiepen in een specifiek onderwerp. Al onze downloads vindt u hier in een handig overzicht.

  De theorie is mooi, maar hoe werkt het in de praktijk? In onze casestudie lichten we één van onze klanten eruit en laten we zien hoe we kunnen bijdragen aan uw succes. U vindt al onze case studies per branche hier terug.

  Sommige vragen komen regelmaat terug. We hebben ze daarom voor u op een rijtje gezet. Een gemakkelijke manier om het antwoord op uw vraag te vinden. U vindt de veelgestelde vragen en antwoorden hier.

  Als u echt dieper wilt ingaan op de materie, nodigen we u van harte uit om een van onze gratis workshops te volgen. In een namiddag brengen onze gemachtigden u op de hoogte van de verschillende stappen van het octrooiproces. U vindt onze workshops hier en onze webinars hier.