Werken bij EP&C

  Openstaande vacatures EP&C


  toekomst in het octrooivak?

  Heeft u een universitair diploma in een technische of bètarichting? En overweegt u een carrière in het octrooivak? Misschien is werken als trainee Patent Attorney dan iets voor u. U volgt dan een opleiding tot octrooigemachtigde.

  Voormalig trainee Marjolein vertelt waarom de opleiding niet voor watjes is. Matthijs geeft een kijkje in zijn werkweek toen hij nog trainee was. Formalities Officer Houda is ook enhtousiast over haar baan bij EP&C. 

  Octrooigemachtigde met ervaring?

  EP&C is altijd op zoek naar versterking. Ervaren octrooigemachtigden zijn altijd welkom om kennis met ons te maken, ook als er geen vacatures vermeld worden voor uw expertise.

  Spreken de visie en aanpak van EP&C u aan? Stuur dan uw open sollicitatie naar: jobs@epc.nl. Wilt u eerst meer weten over EP&C als bedrijf en werkgever? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  World class WorkPlace 

  EP&C heeft het keurmerk 'World-class Workplace'. Dit betekent dat de medewerkers het werkgeverschap van EP&C boven het gemiddelde beoordelen in relatie tot de wereldwijde maatstaf voor goed werkgeverschap. Het keurmerk is niet te koop en is uitsluitend op basis van de feedback van medewerkers. We zijn hier heel trots op!

  Kanttekening: je ontvangt dit keurmerk na het uitvoeren van een tevredenheidsenquête onder de medewerkers. De laatste enquête die EP&C heeft laten uitvoeren, dateert van 2020.

  WCWP-2020-BW