Daarom is EP&C de beste keuze

  1. Meedenken zit in ons bloed

  We bekijken uw innovatie en ondernemingsplan vanuit een ander perspectief. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van techniek en intellectueel eigendom zien we kansen die u misschien zelf niet ziet.

  2. We helpen u beslissen

  Het octrooisysteem vraagt regelmatig om beslissingen. We houden het niet bij het benoemen van de opties. We geven oprecht en onderbouwd advies. We zijn pas tevreden als ons werk een substantiële bijdrage levert aan het succes van uw organisatie.

  3. We blijven in contact

  Ondernemen en innoveren doet u niet in een vacuüm. Uw plannen en uw zakelijke omgeving zijn voortdurend in beweging. Door contact te houden, zorgen we ervoor dat uw IP-strategie voor u blijft werken.

  4. We leggen uit

  Het octrooirecht is ingewikkelde materie. Met het aanbieden van e-books, brochures, gratis workshops en onze persoonlijke uitleg, zorgen we ervoor dat u voldoende kennis heeft om de juiste keuzes te maken.

  5. We staan open voor feedback

  We zijn niet bang van uw scherpe blik. Dat zijn we intern gewend. Zo dagen we vaak één van onze collega’s uit om ons werk kritisch te beoordelen. Uw advies heeft daardoor de eerste feedback al doorstaan voordat die ons kantoor verlaat.

  6. We spreken uw taal

  We gebruiken geen moeilijke juridische termen als dat niet nodig is. We spreken uw taal en dat betekent dat we zowel technisch als juridisch complexe zaken op een begrijpelijke manier aan u voorleggen.

  7. We leveren maatwerk

  Onze klanten zijn heel divers. Van start-ups tot multinationals. Hoe eenvoudig of complex uw vraag ook is, u krijgt altijd een degelijk, volledig en begrijpelijk advies, toegespitst op uw situatie.

  8. KWALITEIT OP DE EERSTE PLAATS

  In ons vak komen tweede kansen maar heel zelden voor. Daarom zorgen we dat de octrooiaanvraag toekomstbestendig en doeltreffend is.

  9. Eerlijk over de kosten

  We zijn eerlijk over de te verwachten kosten. Niet alleen voor het eerste jaar, maar juist ook daarna. Technologische innovaties beschermen is een activiteit voor de lange termijn. Door steeds een reëel beeld te schetsen van de kosten komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

  10. We hebben van onze passie ons werk gemaakt

  De mensen bij EP&C zijn intelligent, deskundig en zijn gepassioneerd door het vak. Ons hart gaat sneller kloppen van de combinatie van techniek, ondernemerschap en innovaties. Dit voelt u wanneer u met ons samenwerkt.