Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

  De meest gelezen blogs van de eerste helft van 2024

  Blog meest gelezen artikelen headerHet is inmiddels een traditie bij EP&C. Na een half jaar bloggen maken we de balans op om te kijken welke blogs u het afgelopen jaar het meeste las. Het eerste half jaar van 2024 zit erop en dus zijn de winnaars bekend. Tel met ons mee van drie naar één en lees de meest gelezen blogs van de afgelopen zes maanden.

  3. Calimero en de octrooien

  “Zij zijn groot en ik is klein en dat is niet eerlijk”, zei Calimero altijd verongelijkt in de gelijknamige tekenfilm. En zo lijkt het soms ook te zijn bij octrooieren. Grote partijen hebben diepere zakken. Daardoor lijkt een octrooi voor hen eerder bereikbaar. Gelukkig gelden er vanaf dit jaar kortingen voor kleinere bedrijven. Lees hier de nummer 3 van meest gelezen blogs en ontdek hoe de korting werkt. Octrooigemachtigde Kees Hollaar legt het haarfijn uit.

  Lees direct dit blog

  2. EP&C ondertekent samenwerking met Residentie Orkest Den Haag  

  Dit blog staat nog niet zo lang online en doet het toch al heel goed in de top van meest gelezen blogs. Het is dan ook wel een hele bijzondere samenwerking; een octrooibureau en een orkest. Toch hebben EP&C en het Residentie Orkest Den Haag meer gemeen dan op het eerste gezicht lijkt. Innovatie en maatschappelijke betrokkenheid bijvoorbeeld. Ontdek in dit blog van Paul Waldekker wat de samenwerking precies inhoudt.

  Lees direct dit blog

  1. De sleutel tot het succes van 85 jaar EP&C

  Dat dit blog op nummer 1 staat maakt ons best trots. Het 85-jarig bestaan was het afgelopen jaar namelijk een hoogtepunt voor EP&C. We zetten onze deuren open voor onze relaties en hielden een fantastisch jubileumfeest met het thema ‘Open up’. Benieuwd hoe het EP&C lukte om 85 jaar succesvol te zijn? Lees het in dit blog van de langstzittende octrooigemachtigde bij EP&C, Hendrik Jan Brookhuis.

  Ook in de tweede helft van het jaar gaan we onvermoeibaar verder met bloggen. Dit doen we vooral omdat we willen dat de complexe materie van intellectueel eigendom begrijpelijk wordt voor iedereen. Voor grote én kleine bedrijven. Voor bedrijven met een volle orderportefeuille én voor de startup die denkt over een eerste octrooi.

  Lees direct dit blog

  Zijn er onderwerpen waar u meer over wilt weten? Of heeft u een tip voor een blogonderwerp? Laat het ons weten!

  Onderwerpen: INNOVATIE, OCTROOI