Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
    Sjoerd Bielleman

    "Uiteindelijk telt er alleen wat er nu echt in een octrooi staat"

    Sjoerd Bielleman studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en haalde er zijn bachelor in Natuurkunde en Wiskunde, en zijn master in Natuurkunde in 2014. Na het behalen van zijn master heeft Sjoerd een PhD in de Natuurkunde afgerond in Madrid. Hij is sinds maart 2018 in dienst bij EP&C als Nederlands en Europees octrooigemachtigde.

    Sjoerd is sociaal en verplaatst zich in de positie van de uitvinder door goed te luisteren, door te vragen en mee te denken. Hij is een analytische denker die graag met uitvinders om tafel zit om een uitvinding te doorgronden. Door zijn achtergrond en zijn gevarieerde klantengroep heeft hij ervaring en kennis in een groot aantal vakgebieden. Hij gebruikt deze ervaring en kennis om telkens weer het beste voor de klant te bereiken.

    “Een van de leukste aspecten van het octrooivak is de vele verschillende uitvindingen en uitvinders waarmee je dagelijks te maken krijgt. Je wordt hierbij uitgedaagd om innovaties te doorgronden en het beste werk voor de klant te leveren in het licht van de juridische aspecten van bescherming”.