IPecunia Patent is nu EP&C/IPecunia Patents

EP&C Pattent Attorneys en IPecunia Patents werken sinds 2022 nauw samen. Zo nauw dat IPecunia nu EP&C/IPecunia Patents heet. Een verandering in naam, maar geen verandering in de dienstverlening. Beide octrooibureaus blijven hun vertrouwde dienstverlening bieden: wereldwijde bescherming van innovaties door octrooiaanvragen, modelbescherming en beheren van intellectueel eigendom.

Op weg naar één EP&C

De nieuwe naam van IPecunia is de volgende stap in de samenwerking. Uiteindelijk gaan we verder als één organisatie. Ook dan blijft onze werkwijze hetzelfde: advies in begrijpelijke taal en de beste bescherming van uw innovatie.

EP&C_IPecunia_Logo

Meer expertise voor u

Door de samenwerking breidt onze dienstverlening zich uit. EP&C, met haar hoofdkantoor in Rijswijk, heeft namelijk 85 jaar ervaring als octrooibureau met meerdere vestigingen in Nederland en één in België. EP&C/IPecunia Patents uit Sittard heeft veel deskundigheid op – onder meer – het gebied van chemie. Kortom: er staat nog meer expertise tot uw beschikking.

Jaap Renkema, directeur EP&C IPecunia

“Ik wilde graag onze expertisebasis verbreden met een kantoor dat dezelfde taal spreekt. Die taal is dat we voor het succes van de klant gaan. Door met EP&C samen te gaan, kunnen onze klanten gebruikmaken van nog meer kennis van hoge kwaliteit en in een groter gebied. Er zijn meer schouders om onze klanten mee te bedienen.”

Jaap Renkema

Jaap Renkema, M.Sc.
Partner, Nederlands & Europees octrooigemachtigde

Sittard
Telefoon: +31 46 411 39 90
Mobiel: Download vCard
E-mail: E-mail ons