Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
    Portretten Jasper VrijenhoeK NL 2023_01

    “Ik overzie snel de details en die zijn er in dit werk zowel in de techniek als in de juridische kant van innovaties.”

    Als Jasper Vrijenhoek in 2023 in Delft zijn studie Luchtvaart- en ruimtetechniek afrondt, weet hij zeker wat hij niet wil: werken als engineer. Hij heeft meer interesse in de bedrijfsmatige kant van techniek en hoe je het laat bijdragen aan je bedrijf. Sinds 1 maart 2023 heeft hij dit gevonden als octrooigemachtigde in opleiding bij EP&C. “Ik heb een technische opleiding, maar ik vind recht ook erg interessant. Ik twijfelde destijds tussen een studie rechten en de studie die ik uiteindelijk heb gedaan. De functie van octrooigemachtigde is een mooie combinatie. Ik overzie snel de details en die zijn er in dit werk zowel in de techniek als in de juridische kant van innovaties.” 

    Qua persoonlijkheid omschrijft Jasper zichzelf als vriendelijk, behulpzaam en iemand die van nature snel de leiding neemt. “Ik werk makkelijk met mensen samen en ik vind het fijn om mensen te helpen. Dat is ook wat me in het klantcontact aanspreekt. Bedrijven verder helpen door te zorgen dat hun intellectueel eigendom goed geregeld is.”

    Tijdens zijn stage op de R&D afdeling bij Huisman deed Jasper waardevolle ervaring op. “Zowel bij Huisman als tijdens mijn studie leerde ik om heel geconcentreerd, zorgvuldig en gedetailleerd te werken. Dat is in het werk van een octrooigemachtigde ook belangrijk. Ik doorzie technische problemen makkelijk en zie niet snel iets over het hoofd. Met die eigenschappen help ik mijn toekomstige klanten verder.”